Cégünkről

járműpark

 

 

iroda

 

 

jarműpark

 

A DK Transport Kereskedelmi és Szolgáltató Kft-t két magyar magánszemély alapította 2002. október 06-án. A vállalkozás székhelye Újlengyelben található, a telephelye pedig Tatán a Faller Jenő úti ipartelepen 4800 négyzetméteren. A cég irodája ugyancsak Tatán, az Agostyáni út 78 szám alatt van. A vállalkozás zökkenőmentes tevékenységét teljes körűen biztosítja a 6 fő adminisztratív munkatárs, illetve a 30 fő gépkocsivezető. A kezdetektől tagjai vagyunk a Vállalkozók Országos Szövetségének.

A vállalkozás belföldi és nemzetközi árufuvarozással foglalkozik megalakulása óta, mely tevékenységet dinamikusan fejlődő eszközparkkal végez. A gépjárművek folyamatosan bővülő skáláján mintegy 30 eszköz lelhető fel, mely eszközök átlag életkora nem haladja meg a két évet. Az eszközök között a 1,5 tonna teherbírású tehergépjárműtől a 24 tonna teherbírású ponyvás szerelvényekig többféle eszköz található. A gyors technikai fejlődést követve igyekszünk az eszközparkot is a lehető legmagasabb színvonalon tartani, melynek érdekében jelentős beruházásokat hajtunk végre évről évre. A fuvarozásban részt vevő gépjárműveket folyamatosan szereljük fel nyomkövető berendezésekkel, melyek segítségével szintén a teljes körű vevői elégedettség elérése a cél.

Cégünk a belföldi fuvarok nagy száma és széles skálája miatt több állandó alvállalkozóval is dolgozik, akik munkája folyamatos felügyelet mellett hasonlóan tökéletes, mint a saját magunk által elvégzett fuvarfeladat. Az alvállalkozók száma 5 és 7 között mozog, alvállalkozónként több gépjárművel.

A DK Transport Kft az elmúlt 6 év alatt jellemzően a Magyar Suzuki Zrt-nek végzte az árufuvarozást. A megrendelők maximális, minden igényt kielégítő kiszolgálása a célunk, melyet a szolgáltatásaink kiváló minőségű, megbízható elvégzésével garantálunk. A vállalkozás fő partnerei elégedettek elvégzett munkánkkal, melyet a folyamatos megbízások, szerződések és a referenciák is bizonyítanak. Árképzési stratégiánkkal a nagy számú versenytársak folyamatos pressziójától sem kell tartanunk, - a vevőink így a nyereségességüket szem előtt tartva tudják a saját áraikat képezni - ugyanis a folyamatos árversenyt több éve cégünk nyeri a fentebb említett vevők által meghirdetett pályázatokon.

A fentiekből kitűnik, hogy hosszú távú elképzeléseinkben a minőség, és a megfelelő szintű kapcsolattartás a már meglévő partnereinkkel nagyon fontos szerepet játszanak.

Azért, hogy cégünk megőrizze helyét a fuvarozói és szállítmányozói társaságok közötti versenyben, teljes körű, magas színvonalú, a megbízók igényeit maximálisan kielégítő szolgáltatásokat végez. Ezek között szerepel az is, hogy Faller Jenő úti telephelyünkön cégek megbízásából áruk betárolása, illetve áruk mozgatása lehetséges. A telephely megvilágított, teljesen körülzárt; 24 órás állandó őrzéssel garantáljuk a betárolt áruk, illetve az ott parkoló autók biztonságát. Az áruk rakodása korszerű gépekkel történik.

Társaságunk helyzetét összességében értékelve, évről-évre dinamikusan nő a vállalkozás forgalma, tevékenységünk eredményessége, biztonsága, színvonala. Az eredményes gazdálkodás mellett képesek vagyunk a piac által diktált, korszerű gépjárművek beszerzésére, a meglévő gépjárműveket pedig folyamatosan fejlesztjük, karbantartjuk. Az elmúlt évek fejlődésének dinamikáját megtartva, a jelenlegi működés folyamatos tökéletesítése mellett kívánjuk tevékenységünket a továbbiakban folytatni.